Frank

Frank

Coach

Zolang ik me kan herinneren ben ik al geboeid geweest door datgene wat mensen drijft. Na mijn afstuderen heb ik veel met jonge mensen gewerkt die hun weg zochten naar de toekomst. Ik vind het fijn om er te zijn voor mensen en zet graag mijn ervaringen en kwaliteiten in om enerzijds een spiegel voor te houden en anderzijds doelen te stellen vanuit een nieuw vertrekpunt.
Samen met mijn partner heb ik 3 zoons, de middelste heeft toen hij 4 jaar was een ongeluk gehad en NAH opgelopen waardoor het leven van ons allemaal volledig is veranderd. We zijn als gezin gelukkig nog steeds met z’n 5en en hebben allemaal ons eigen verhaal met een gemeenschappelijke kern. Juul, mijn middelste zoon, laat ons regelmatig zien dat zaken veel minder vanzelfsprekend zijn dan ze lijken en dat je blij kunt zijn met hele kleine dingen. Ik heb in de afgelopen jaren, na het ongeluk van mijn zoon, veel geleerd en ben samen met mijn partner tegen veel muren aangelopen. Met vechten alleen red je het blijkbaar niet, er is meer nodig om de balans te vinden tussen dat wat belangrijk is voor je kind en voor jezelf. Een mens kan blijkbaar veel hebben en is krachtig genoeg om al vechtend wijzer te worden, maar was het niet fijn geweest om de afgelopen 10 jaar al de inzichten te hebben die ik nu heb? Inmiddels heb ik lang niet alle wijsheid in pacht, maar voel ik me wel sterk genoeg om mensen te begeleiden waarbij het leven door een ingrijpende gebeurtenis op z’n kop is gezet.

 

De opleiding tot coach heeft mij, behalve alle vaardigheden, gebracht dat ik weer ben gaan dromen en op nieuw mijn stip op de horizon heb gezet. Ik wil samen met mensen die, na een ingrijpende gebeurtenis, weer ‘opkrabbelen’ doelen bepalen (stip op de horizon). Naar mijn mening is er altijd een toekomst en kun je, hoe moeilijk ook, zelf weer de regie nemen … durf te dromen!

mobiel: 06-51 35 31 92

mail: frank@abcinletsel.nl

contact